Naše knihkupectví pod Vyšehradem je od 29. 4. do 3. 5. uzavřeno! Vaše objednávky budou k vyzvednutí a k odeslání zase od 6. 5. 2024. Děkujeme za pochopení.

Plyšový Chrujda do každé rodiny!

Jak to začalo?

První příběh o Jezevci Chrujdovi spatřil světlo světa v roce 2014 a okamžitě si získal malé i velké čtenáře - Chrujdu milují malé děti a nechají si ho stále dokola číst, malí školáci si ho zapisují do deníků jako svoji první četbu a dospělí jej nadšeně (a znovu a znovu) předčítají svým ratolestem, baví se originálními příběhy i hravým a vtipným jazykem.

Co je náš cíl?

Chrujda jako živý – plyšový jezevec do každé rodiny! Každoročně se knihovničky mnoha dětí rozrůstají o Chrujdův nový příběh, je čas přivést si domů originálního plyšáka a zaplnit tak i postýlky! Vybrané příspěvky umožní zhmotnění Chrujdy do plyšové podoby a statečný jezevec tak bude moci děti ochránit před každou noční můrou! Do této chvíle vyšlo již šest knížek o zvídavém a statečném Chrujdovi, sedmá je za dveřmi, a v přípravě je dokonce i večerníček!

IMG_20190425_174154

Již přes 5 let přináší jezevec Chrujda radost do dětských srdcí. Rádi bychom dětem přivedli Chrujdu jako plyšovou hračku, jeho černobílý kožíšek totiž přímo láká k pohlazení! Pomozte nám i Vy díky HitHitu přivést Chrujdu do dětských pokojíčků.

V případě úspěchu bychom rádi přivedli i ostatní hebce srstnaté hrdiny z Chrujdovy party: jeho nejlepší kamarádku a vozíčkářku sůvička Stáňu, lásečku lasičku Aničku a možná i protřelého tchoře Smradolfa.