Program v knihkupectví Meander - Červen 2019

Máme velkou radost, že po půl roce fungování našeho knihkupectví, se z Vratislavovy 7 stalo živé místo, kam se rádi vracejí děti i jejich rodiče. V rámci našich pravidelných pořadů se snažíme dětem ukázat, že čtení je skvělé dobrodružství - to samé má za cíl také festival Děti, čtěte?, který proběhl na konci května na různých místech Prahy a který nakladatelství Meander již desátým rokem spoluorganizuje. Poslední květnový den jsme hostili v našem knihkupectví část programu festivalu. Co se týče akcí na červen - stejně jako v kvetnu budou především ve znamení knižních křtů. Na konec měsíce jsme však připravili i jednu speciální akci pro všechny školáky, kteří se již určitě nemohou dočkat začátku prázdin. Také my budeme v červenci na prázdninách (knihkupectví bude otevřeno standarně tj. každý den od 10:00 - 18:00) a na pravidelný čtvrteční program se můžete těšit opět od srpna.
 
Pěkné léto a spoustu času na čtení!
Iva, Emma, Lucie, Markéta a Marek

13.6. 2019 v 18:00
Křest knihy
Marka Míková - Babky
babky_big_s ramečkem

Babky - knižní novinka plná radosti ze života od babičky – a taky maminky, herečky, zpěvačky a režisérky – Marky Míkové je určená ke společnému čtení babiček (i dědečků!) s jejich vnoučaty. Vtipnými ilustracemi ji dotvořila výtvarnice ještě školou povinná, talentovaná Kristina Fingerlandová. V rámci křtu knihy proběhne i malé hudební vystoupení Marky Míkové.



18.6. 2019 v 18:00
Křest knihy
Jaroslav Kovanda - Cirkus Bruno
bruno_18_big_kolorované

Do knihkupectví Meander přijíždí pestrobarevný vlak! Vlak, který přiváží  Cirkus Bruno – naší nejbarevnější jarní knižní novinku. Autor Jaroslav Kovanda  Cirkus Bruno vytvořil pro své žáky základní umělecké školy a generace dětí ho mnohokrát nadšeně malovaly (a dokonce i hrály!). Meander teď Cirkus Bruno  přináší s hravými obrázky oblíbené Nikoly Hoření, tak to s ními přijďte  na křest knihy oslavit.


27.6. 2019 v 18:00
Křest knihy
Emma Pecháčková: Pilot Pírko
pilot_pírko_big

Po dlouhých šesti letech se dočkal nového vydání i oblíbený Holub Kolumb, jemuž se za tu dobu narodilo 5 potomků, stejně jako autorkám knihy Emmě Pecháčkové a Anežce Ciglerové – dva kluci a tři holčičky, stejně jako v Kolumbově rodině. Přijďte pokřtít knihu Pilot Pírko, která je pokračování životního příběhu rodiny Holuba Kolumba.

Křest se bude konat v zahradě kavárny Čekárna
(hned naproti našemu knihkupectví)


21.6. - 30.6. 2019 
2+1 ZDARMA
Za vysvědčení knihu z Meandru
vysvědčení

Čím více knih na prázdniny, tím lépe! V knihkupectví Meander (i u všech dobrých knihkupců) proto dostanete k nákupu dvou knih z naší produkce třetí knihu zdarma. Nezáleží na tom, zda máte na vysvědčení samé jedničky, pro nás je důležité, že máte chuť číst! V den vysvědčení se navíc všichni školáci můžou těšit na malý dárek!