Meander myslí na svobodné matky

Rok 2020 se nese ve znamení nepříjemných překvapení. Mnohým z nás se proměnil život, museli jsme si zvyknout na novou situaci (ať už to byla například domácí výuka či péče o naše nejbližší, kteří měli zdravotní problémy). Nezanedbatelným problémem současné pandemie je také negativní ekonomický dopad na mnoho lidí. Ekonomická situace lidí, kteří již před pandemií žili z měsíce na měsíc, se nyní ještě zhoršila. Mezi tyto skupiny lidí patří také samoživitelé, kteří se nezřídka ocitající bez jakýchkoliv příjmů. Situace je opravdu tristní a málokdo z nás si umí představit ten neuvěřitelný tlak, pod kterým jsou rodiče samoživitelé a jejich děti. Ač se sami jako nakladatelství ocitáme ve velmi tíživé situaci, rádi bychom samoživitelům pomohli.

Navázali jsme proto úzkou spolupráci s Klubem svobodných matek a rozhodli jsme se pomoci tímto způsobem:

  • z každého nákupu nad 1500 Kč, který bude realizován zde v e-shopu, věnujeme 100 Kč na knihy dětem samoživitelů.
  • každý z vás může pro dítě samoživitele koupit konkrétní knihu - do poznámky v objednávce stačí napsat, která ze zakoupených knih to je.

Tato knižní sbírka bude trvat do 18/12. Těsně před Štědrým dnem společně s Klubem svobodných matek budeme knihy distribuovat do domácností až k dětem. 

děkujeme!

Nakladatelství Meander